2006-07-06 16:27:54• hírek • Noemi Brigitta Boros

129 tiszti állás a rendőrségen

 A Bűnügyi és Nyomozási Osztályra többek között pénzügyi elemzőket is keresnek.

 Országos szinten 129 tiszti állásra várják a jelentkőzet a Rendőrség keretén belül, így Szatmár megyében is.

 

A tiszti állások elfoglalására a rendőrség a következő követelményeket határozta meg: szakirányú egyetemi végzetség, orvosilag, fizikailag és pszichikailag megfelelni az elvárásoknak, román állampolgárság, romániai állandó lakhely, román és angol nyelvtudás, teljes körű cselekvőképesség, legkevesebb egy év munkatapasztalat a végzetség terén, számítógépes ismeretek, valamint büntetőjogilag tiszta előélet.

 

A Bűnügyi, Nyomozás Osztályon 27 tiszti állást hirdet meg a Rendőrség, nemzeti-kulturális örökség védelmezése szakterülettel, a következő megyékben: Bihar, Beszterce-Naszód, Brassó, Krassó-Szörény, Kolozs, Kovászna, Máramaros, Maros, Szatmár és Temes.

 

Mindezek mellett további 78 szakembert keres a rendőrség tiszti besorolásban – csalás, valamint sikkasztás területeken: 55 gazdasági-pénzügyi elemzőt, 12 szakembert az informatika szakterületén, és 4-et mezőgazdaság és élelmiszeripar szakterületeken.

 

Ezeknél kizáró feltétel a 3 év régiség, továbbá egy év a következő tisztségek valamelyikében: pénzügyi ellenőr, pénzügyi-könyvelői szakvéleményezés, pénzügyi és könyvelői ügyintézés, ügyintézési ellenőr, gazdasági-pénzügyi elemző, pénzügyi tanácsos, bróker – tőke piacon vagy biztosítás terén, adatbázis adminisztrátor, programozó vagy projektvezető. A fenti állásokra a jelentkezési határidő: július 7-e a megyei rendőrség humánerőforrás igazgatóságán.

 

Ezen kívül Bihar, Maros és Szeben megyékben július 24-ig lehet jelentkezni a Rendőrség által meghirdetett további 11 tiszti állásra – az állások szakterülete stratégiai elemzés. A versenyvizsga július 24-én, valamint 25-én, 9 órától lesz megtartva Bukarestben.

 

Bővebb információk az ififoo@rmdsz.ro e-mailcímen igényelhetők, valamint a www.politiaromana.ro honlapon találhatóak.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: