2015-12-16 16:03:24• hírek • Szatmár.ro

Városi gólyabált tart pénteken az SZMDSZ és a MIK

A Szatmári Magyar Diákszövetség és a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés városi gólyabált szervez.

Több éves kimaradás után a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés és a Szatmári Magyar Diákszövetség tagjai úgy döntöttek, hogy felelevenítik a hagyományt: a város iskoláinak gólyái egy közös rendezvényen mérhetik össze tudásukat, kreativitásukat és rátermettségüket.

Az rendezvény helyszínéül idén a NOX Clubot választották, az esemény pedig december 18-án 20 órától veszi kezdetét. A gólyabál tematikája az "Utolsó éjszaka Las Vegasban" téma köré összpontosult. A gólyáknak az őrült Las Vegas-i hangulathoz kötött próbatételeket kell majd teljesíteniük, mint például: ügyességi feladatok, szituációs játékok és villámkérdések. A tizennégy fiatal párosával alkot majd két fős csapatokat, és végül a zsűri pontozása alapján fog eldőlni, hogy ki volt a legkreatívabb, legügyesebb, legrátermettebb.

A szervezők népszerűségi versenyt hirdettek a gólyáknak, ez a verseny a Facebookon zajlik és az győz, aki a legtöbb kedvelést gyűjti össze a róla készült képre a "Városi Gólyabál 2015" albumban, amely a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés hivatalos Facebook oldalán található. Ezúton is felhívnák a szervezők az olvasók figyelmét, hogy péntek estig támogathatják kedvenc gólyájukat egy-egy szavazattal.

A műsorvezetők Barakonyi Gergő, a City Rádió műsorvezetője és Márton Fruzsina, a Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont diákja lesznek.

A vetélkedőt követően azonban nem ér véget az est: 22 órától a résztvevők egy fergeteges after-partyval folytathatják, ahol a hangulatért Bányász F. Tamás fog felelni, aki tehetséges fiatal lemezlovas és már ismert a szatmári fiatalok körében. A gólyabálra a belépő mindössze 5 lejbe kerül, amit elővételben a MIK székhelyén (Mihai Vitezu/Rákóczi utca, 10. szám) és a helyszínen is meg lehet majd vásárolni.

Szeretettel vár a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés és a Szatmári Magyar Diákszövetség minden egyes érdeklődőt, aki a péntek estét egy Las Vegas hangulatát felelevenítő gólyabálon szeretné eltölteni. A rendezvény főtámogatója a Communitas Alapítvány és a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: