2012-02-05 16:09:13• hírek • Szatmar.ro

Város a hó alatt!

Enyhének indult, de az utóbbi napokban alaposan bekeményített az idei tél: a kutyaordító hideget szombaton a hó is követte. Jelenleg mintegy harminc centiméter fehér takaró borítja Szatmár megyét - vélhetően a gyerekek legnagyobb örömére.

A felnőttek, ezen belül elsősorban az autósok, már korántsem örültek annyira. Olvasóink folyamatosan jelezték, hogy a hótalanítást elégtelennek ítélik a város útjain. Szombat délután a közterületfenntartó-vállalat nehezen bírt a folyamatos csapadékkal, az viszont vitathatatlan: vasárnap reggelre a város összes jelentős útjáról eltakarították a havat. Ottjártunkkor mindkét híd, a Blaga, a Goga sugárút, a Szabadság tér környéke, a Coanda, a Closca, a Prahovei, az Indedependentei és a Pálfalvai út is megfelelő állapotban várta az autósokat. Sőt, a Blaga sugárúton sikerült lencsevégre kapni, amint egy kis méretű hókotró a járdát takarította éppen...

Alábbi képeinknek azonban nem ez a feladata. Szeretnénk megmutatni, hogy milyen képet is festett Szatmárnémeti vasárnap kora délután a hó alatt. Ha bármely képre is valaki azt mondja, „de jó", akkor már nem gázoltunk hiába néha térdig érő hóban.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: