2019-10-08 05:35:44• hírek • Blikk.hu

Várkonyi Andrea a képernyőn kívül is megmutatja, hogy egy nő lehet erős és sikeres

Pszichológusként sokan azért keresik fel Várkonyi Andreát, mert túltette magát egy szakításon.

Sajátos helyzettel szembesült az egykori médiás, aki a TV2-ből való távozását követően eredeti, pszichológusi végzettségét kamatoztatja, méghozzá váratlan sikerrel.

– Bár – természetesen – egy pszichológus akkor is tud segíteni bármely életszakaszban és kérdésben, ha maga nem élte át ugyanazt, mint a kliensek, talán hitelesebbnek gondolnak ebben a kérdésben. Erőt és bátorítást ad az én esetem, hogy merjenek segítséget kérni – magyarázta a Bors riportjában dr. Várkonyi Andrea (44), aki tavaly nyáron 12 év után szakított Bochkor Gábor (55) műsorvezetővel.
 

A televíziós személyiség hozzátette: a rendelőjében hamar lehull a lepel, és a páciensek pár perc után már nem úgy tekintenek rá, mint a TV2 Csoport egykori híradósára és műsorvezetőjére.

 

– Ugyanolyan emberi érzelmek dolgoznak bennem is, mint másokban. Én is megszenvedtem a szakítást – magyarázta Várkonyi, aki azt is elárulta, hogy hamarosan visszatér a képdobozokba, mert egy csatorna arca lesz. – Egy beszélgetős, szórakoztató műsort vezetek és szerkesztek majd – mesélte, de részletekbe még nem akart bocsátkozni.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: