2018-08-20 10:59:38• hírek • Bede Emőke

Várják az eperszedőket Spanyolországba

A Szatmár Megyei Munkaerő-ügynökség felhívja a munkakeresők figyelmét, hogy 150 eperbetakarítást vállaló hölgyet keres a jövő évi szezonra egy spanyolországi cég.

Az ügynökség közleménye szerint az állás betöltéséhez nincs szükség előzetes tapasztalatra. A szerződés 2019. február 1. és május 31. közötti időszakra vonatkozik. A hét hat napján 6,5 órát kell dolgozni, egy tetszőleges választott nap pedig szabad, a próbaidőszak pedig 15 nap.
 

S hogy mennyit fizetnek mindezért? A spanyol cég napi 40,43 eurónyi bruttó bért ad minden ledolgozott nap után, azaz a nettó ettől kevesebb. Jó hír azonban, hogy a szállást ingyenesen biztosítják, csak a közüzemi szolgáltatásokért kell fizetni, de ennek ára is csak 1 euró/nap. A Spanyolországba való utazást fizeti az alkalmazó, ennek értékét azonban az első fizetésből lefogják. Hasonló módon a hazafelé vezető utat is megoldja a cég.
 

Mindazon személyek, akik szeretnének megpályázni egy szabad állást, egészen november 20-ig jelezhetik szándékukat a Ion Ghica utcai székhellyel rendelkező munkaerő-ügynökségen. Azzal azonban jó tisztában lenni, hogy a személyes állásinterjúra Moldvában kerül majd sor, ennek időpontját és helyszínét a későbbiekben teszik majd közzé.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: