2009-07-28 15:01:39• hírek • Parajdi Andrea

Nagytarnai ifjúsági tábor

Ebben az évben különösen nagy lesz a részvételi arány a Szatmári Református Egyházmegye nagytarnai ifjúsági táborában, hiszen már most több mint száz fiatal adta le jelentkezését - tudtuk meg Ilonczai Zsombor, lelkipásztortól.

Hagyományszerűen évről évre sor kerül a Szatmári Református Egyházmegye nagytarnai ifjúsági táborára, amely egy héten át különböző vallási programokat kínál a fiatalok számára. Idén a Kálvin-Év jegében zajló eseménynek „Az igyekezetben ne legyetek restek, lélekben buzgók legyetek, az Úrnak szolgáljatok" (Róma 12:11) bibliai Ige lett a vezérmottója.

A Szatmári Református Egyházmegye fiataljai augusztus 3 és 9 között gyűlnek össze a nagytarnai parókia udvarán. A sátortáborban reggelente előadások vannak, délután bibliaóra és esténként pedig istentisztelet, közben pedig különböző szabadidős programok, énektanulás, és igetanulás is várja a fiatalokat - tájékoztattak a szervezők.

Augusztus 3-án, 14 órától kezdődik a tábor, ezután lehet felállítani a sátrakat, majd 19 órától istentisztelet keretében Csűry István, a Királyhágó-melléki Egyházkerület megbízott püspöke hirdet Igét. Csütörtökön a nagytarnai Úttörő táborba szerveznek kirándulást, este pedig a tábor helyszínén a Szatmár-Szamosnegyedi Református gyülekezet ifjúsági keresztyén zenekara, az Immánuel koncertezik. Pénteken a megszokott programok mellett focibajnokságot szerveznek, szombaton pedig a nagyváradi Tálentum együttes lép színpadra.

A részvételi szándékot egészen augusztus elsejéig lehet jelezni a helyi lelkészi hivataloknál. A tábor személyenként 70 lejbe kerül, az összeg tartalmazza a teljes ellátást.



Idén már több mint száz fiatal jelentkezett a nagytarnai ifjúsági táborba


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: