2012-04-11 14:42:37• hírek • Póti Orsolya

Már elkezdődött a fürdőszezon az Ifjúsági Táborban

Megnyitották az Ifjúsági Tábort a fürdőzők előtt. Míg az elmúlt években csak hideg víz várta a lubickolni vágyókat, most meleg termálvízben fürödhetnek, ráadásul korhatár sincs megszabva.

Noha még nincs itt a nyár,  már javában látogatják az Ifjúsági Tábort a fürdőzni vágyók. Ottjártunkkor megtudtuk: főként az idősebb generáció használja ki az intézmény szolgáltatásait. A tábor jelenleg egy termálvizes medencével rendelkezik, melyet a karbantartók szűrő- és tisztítóberendezéssel igyekeznek tisztán tartani.

A tábor medencéjét 2010 júliusától bocsájtották a lakosság rendelkezésére, de akkor még csak hideg víz fogadta a strandolókat. Akkor még szigorúan vették a 35 éves korhatárt, de mára ez a probléma is megoldódott, hiszen ma már fiatal és idős egyaránt kihasználhatja a tábor szolgáltatásait.

Egy belépőjegy felnőttek számára 8 lejbe kerül, a nyugdíjasok és diákok pedig 5 lejért használhatják ki a termálvíz jótékony hatását. Nyitvatartás hétköznaponként 7-24 óra között, szombaton 7-23 óra között, míg vasárnap 13-22 óra között.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: