2016-01-19 15:26:33• hírek • Szatmár.ro

Várják a kiállítók jelentkezését az Art Grand Marriage-ra

Nyolcadszor tartják meg a rangos esküvői kiállítást - ha a lagzi-bizniszben tevékenykedsz, még jelentkezhetsz!

Február 5-7. között tartják meg idén az Art Grand Marriage esküvői kiállítást az Ankora központban, az egykori Grand Mallban.

Közel 100 négyzetméter kiállítófelület várja itt a lagzi-bizniszben tevékenykedőket, na meg azokat a párokat, akik az idén, akár a közeljövőben szeretnék összekötni életüket és már most a nagy napot tervezik.

Az Art Grand Marriage esküvői kiállításon az elmúlt években alkalmanként több mint 40 kiállító mutatta be szolgáltatásait, az érdeklődők száma pedig évről-évre meghaladta az 1500 főt. A rendezvényen éttermek, cukrászatok, fotósok és videósok, esküvői ruhaszalonok és egyéb szolgáltatók mutatják be ajánlatukat. Érdemes tehát ellátogatni a rendezvényre azoknak, akik esküvőjüket szervezik - de azoknak is, akik csak nosztalgiázni szeretnének.

A szervezők külön felhívják a figyelmet, hogy idén már több olyan ruhatervező is jelezte részvételét, akik egyedi menyasszonyi ruhákat terveznek - így hát a leendő menyasszonyoknak mindenképp érdemes megnézni az ajánlatukat, ha igazán egyedi ruhában szeretnének az oltár elé vonulni.

Amennyiben vállalkozásoddal szeretnél jelen lenni az Art Grand Marriage esküvői kiállításon, akkor jelezd szándékod mihamarabb a szervezőknél a 0745-202-724-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: