2014-04-02 14:10:23• hírek • Szatmár.ro

Várják a jelentkezőket a VVVV-re

A szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont az idén immár tizennegyedik alkalommal rendezi meg a Vidám Versek Versmondó Versenyét az elemi osztályos és az V-VIII. osztályos tanulók számára.

A megyei döntőre minden Szatmár megyei iskolából szeretettel várnak két-két jelentkezőt (egy elsős vagy másodikos és egy harmadikos vagy negyedikes kisdiákot; egy ötödik vagy hatodik osztályos, valamint egy hetedik vagy nyolcadik osztályos diákot).

Amint azt a verseny elnevezése is sugallja, a jelentkezőknek ezúttal is egy tréfás, humoros verset kell választaniuk a magyar irodalomból (általános iskolások választhatnak prózát is). Egy-egy produkció időtartama lehetőleg ne haladja meg a három percet az elemi osztályosok esetében, és az öt percet az általános iskolások esetében.

Jelentkezési határidő: 2014. április 11. Április 25-én a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont díszterme ad majd otthont az V-VIII. osztályos diákok versenyének, 15 órai kezdettel. Április 26-án 9 órától a kicsik, az I-IV. osztályosok fognak szavalni.

A verseny szervezői kérik, hogy a versenyen résztvevő diákok adatait - név, osztály, tanító/tanár, iskola, település, választott mű címe/szerzője - a következő e-mail címre küldjék: vidamvvv@yahoo.com.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: