2017-09-20 13:37:08• hírek • Szatmár.ro

Várják a bejelentéseket

Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala, a Városi Közterület-Fenntartó Irodával és a Sürgősségi Helyzetek Önkéntes Szolgálatával közösen ellenőrizte az elmúlt napok kedvezőtlen időjárása által okozott károkat.

Hétfőn, szeptember 18-án kezdték meg az ellenőrzést, a szerződött cégek akadálymentesítették az autós és gyalogos útvonalakat. Ugyanakkor a hivatal munkatársai felszólították a telefon- és áramszolgáltatókat, hogy hasonlóképpen járjanak el a földre lógó kábelek és egyéb potenciális veszélyforrások esetében.

"Szerencsénkre Szatmárnémetit nem érintették olyan súlyosan a hétvégi viharok mint más városokat. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy akadálymentesítsük a közterületeket és megelőzzük a jövőbeni esetleges baleseteket" - nyilatkozta Kereskényi Gábor polgármester.

"Arra kérjük a lakosságot, hogy az esetleges károkat, problémákat a primaria@satu-mare.ro címen jelezzék, vagy írásban a Lakossági Kapcsolattartó Irodában, a földszinten található 11-es szobában" - áll a polgármesteri hivatal közleményében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: