2013-02-07 18:31:34• hírek • Szatmár.ro

Vári Renáta nyerte a jelmezversenyt

Csütörtök délután tartották meg a Kölcseyben az V.-VIII. osztályos diákok farsangi mulatságát.

Jelesre vizsgáztak szervezésből a Kölcsey Ferenc Főgimnázium diákszövetségének, a Köfedisznek az új vezetői. Az V.-VIII. osztályosoknak szervezett farsangi mulatság volt ugyanis az első nagyobb szabású rendezvény, amit a nemrég megválasztott Bereczki Réka elnök és Kovács Kitti alelnök vezetésével állítottak össze.

A farsangi mulatság jelmezversennyel kezdődött, szépen sorban vonultak a mikrofon elé az ötletesebbnél ötletesebb jelmezbe bújt diákok. Nem volt tehát könnyű dolga a zsűrinek, melynek tagjai Kovács Erika Köfediszért felelős tanár, Igli Brigitta rajztanár és Kádár Petra egykori diákszervezeti elnök voltak. A bemutatkozást követően ki is választották a verseny első helyezettjét, ez pedig Vári Renáta lett, aki Minnie egérnek öltözött. A második helyezett Dallos Karola lett, aki kalóz-jelmezben jelent meg, harmadik helyezett pedig az a Stier Beatrix lett, aki Vilmának öltözött a Scooby Doo című rajzfilmből.

Dicséretben részesült Kajtár Ákos (Zeusz), Bálint Izolda Apolka (gésa), Kohán Máté (bohóc), Jakab Edina Csilla (tengerész), Győrfi Orsolya (középkori úri hölgy), Kirner Katalin (dalmata), Karikás Tamara (Túró Rudi), Kádár Hannelore (répa).

A jelmezversenyt követően ügyességi vetélkedőre került sor, a különböző évfolyamok diákjai "kevert" csapatokban vettek részt a hat próbán, majd következett a legjobban várt része a délutánnak, a buli, amelyet 21 óráig engedélyeztek az iskola vezetői.

Az ügyességi versenyt megnyerő csapat összeállítása: Sável Kinga, Karikás Tamara, Nagy Krisztián, Mike Dávid, Sámi Henrietta, Hajdú Dorottya, Pándi Dóra, Grosz-Gerő Gabriella, Alexa Bettina, Kádár Hannelore, Reha Dániel, Gyenes Örs, Süveg Beáta Szandra és Vári Renáta.

kolcsey farsang from Szatmar.ro on Vimeo.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: