2009-04-22 21:30:54• hírek • Szatmar.ro

Várható vereséget szenvedtek a kosarasok

A női kosárlabda bajnokság elődöntőjének első mérkőzésén a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata vereséget szenvedett, úgy, hogy nem tudott különösebb ellenállást kifejtenie a Târgovişte-i csapat otthonában.

A meccs első negyedében a VSK-nak sikerült tartania magát, a lányok felvették a játék ritmusát, de  a következő negyedben sajnos minden eldőlt. A hazai csapat ugyanis játékba lendült, csupán öt perc alatt 17-0 arányban szereztek pontokat és erre a szatmáriak már nem tudtak válaszolni.

A második félidőben aztán a játék némileg kiegyenlítettebb képet mutatott, de a szatmári lányoknak nem sikerült ledolgozniuk a hátrányt, sőt, a bajnokesélyes csapat tovább növelte az előnyét. A mérkőzés 45 pontos hazai győzelemmel zárult, a szatmári lányoknak a visszavágásra szombaton, 18 órai kezdettel van lehetőségük, hiszen akkor Szatmárnémetiben fogják játszani az elődöntő következő meccsét.

A osztály, elődöntő, 1. mérkőzés: Târgoviştei BC MCM-Szatmárnémeti VSK 95:50 (21:12, 28:4, 24:17, 22:17). A szatmári pontszerzők: Claudia Pop 22, Adriana Pricop 9, Cherisse Graham 7, Laura Drăgoescu 6, Monica Urse-Ivan 3, Czukor Tünde 2, Andreea Nemeş 1. Az elődöntő tegnapi másik mérkőzésén: Alexandriai Teleorman-Sepsiszentgyörgyi LMK Sepsi BC 71:100.

Az aradiak ellen még jól ment a játék, a Targoviste erősebb ellenfél volt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: