2015-02-11 09:32:03• hírek • Blikk.hu

Varga Viktort késsel fenyegették és majdnem meg is verték

Az énekes és édesapja közös nyaralásának lassan végéhez értek. A sok kaland és élmény mellett azonban Viktornak meggyűlt a baja az ottaniakkal, a szóváltás pedig majdnem tettlegességig fajult.

Az énekes rajongóinak fakadt ki, miszerint a thaiföldiek le akarták húzni őket és azt sem tagadta, hogy majdnem verekedésbe torkollt az incidens. Arról volt szó, hogy a motorkölcsönzésért díjat számoltak fel, amelyen egy öt centiméteres karcolást fedeztek fel. Ha ez még nem lenne elég, az ominózus eset után az ebédnél is meggyűlt a bajuk a szakáccsal, akivel az ebéd ára miatt nem jutott közös nevezőre. A férfi késsel fenyegetőzött Viktor előtt, akinek nem kellett sok, hogy dühbe jöjjön.

- Szörnyű dolgok történtek velünk, a majdnem egy hónapos thaiföldi túránk alatt nem történt ennyi rossz, mint az utolsó napunkon - fakadt ki Viktor. - Először is reggel kitalálták, hogy apukám fizessen húszezer forintnak megfelelő összeget egy állítólagos karcolás miatt, amelyet a bérelt motoron ejtett. Tökéletes színjáték volt az egész. Teljesen egyértelmű volt, hogy át akarnak verni minket, és a pénzünkre fáj a foguk - kezdte háborogva Viktor, aki maga is jót nevetett volna, ha nem velük történik az eset. - Apukám persze kikérte magának, hogy nem ő okozta a sérülést, így odáig fajult a helyzet, hogy majdnem összeverekedtünk a kölcsönzősökkel. Hihetetlen, hogy mennyire pofátlanul akarják átverni a turistákat.

A férfi, aki az ételt készítette, nyolcvan forintnak megfelelő összeggel többet kért, mint amennyi ki volt írva, ebből lett a galiba.

A Blikk.hu oldalon olvasható a cikk folytatása!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: