2020-06-23 07:45:14• hírek • Blikk.hu

Varga Viktor: Mindenkinek kellene egy kis közösségi médiás szünet

Varga Viktor arról nyilatkozott, miért tűnt el hirtelen a közösségi médiából.

Az elmúlt időszakban nyom nélkül eltűnt a közösségi médiából, ám most váratlanul visszatért. Mi volt ennek az oka?

– Azt gondolom, mindenkinek kellene egy kis közösségi médiás szünet. Igazából csak két hétig voltam távol, ami nem is sok, de ha tehetném, az egész hátralévő életemben kizárnám ezt a mindennapjaimból, csak akkor nem tudnám hol reklámozni az anyagaimat.
 

Milyen hatással volt önre ez az időszak?

– Sokkal boldogabb és letisztultabb személy vagyok, mint előtte voltam. Sosem akartam senkinek megfelelni, de mindig volt felém egy olyan elvárás, hogy a furcsa életemből mutassak pillanatokat. Ennek mostantól vége, és a továbbiakban még inkább a művészetemre fogom helyezni a hangsúlyt.
 

Hogy fogadták a visszatérését a rajongók?

– Már megszoktam, hogy a munkásságomra és a gondolataimra nem érkezik visszajelzés, ami egy időben zavart, mert azt hittem, nem szeretnek az emberek, de most kiderült, az én közönségem pontosan olyan, mint én. Nagyon sokan írtak, hogy vártak vissza és eddig is követték a dolgaimat, csak nem jelezték, mert nem szokásuk a neten írogatni. A támogatásuk nagyon jólesett a lelkemnek.
 

Visszatérésével egy időben egy horrorklipet is megjelentetett. Mi az oka ennek a sötét hangvételnek?

– Ez az elmúlt két hónapom lelkiállapotát tükrözi. Ki kellett adnom magamból ezeket a sötét gondolatokat. A videó egyrészt szól a vad szexualitásról, ami mostanában megtörténik velem, másrészt erről a démoni világról, amiben nem a művészi értékekről, hanem a gizdálkodásról veszünk példát.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: