2015-12-19 12:12:40• hírek • Szatmár.ro

Varga Máté és Kerekes Barbara nyerték a városi gólyabált

A Magyar Ifjúsági Kezdeményezés és a Szatmári Diákszövetség pénteken este tartotta meg első alkalommal a városi gólyabált, ahová minden magyar középiskolából várták a gólyapárok jelentkezését. A rendezvény remek hangulatban telt, a győztesek kihirdetését pedig késő éjszakába nyúló buli követte.

Igazán jól sikerült a szatmárnémeti magyar középiskolások számára szervezett, pénteken megtartott városi gólyabál. A kilencedikes párok a Nox Klub színpadán mutatták meg ügyességüket, tehetségüket és általános műveltségüket. A gólyabál témája Las Vegas volt, nem csoda tehát, hogy a villámkérdések a soha nem alvó várossal voltak összefüggésben. A táncpróba során a diákok különböző zenékre rázták, végül pedig különböző húzós helyzetekben kellett megmutassák a versenyzők, hogy mennyire talpraesettek.

A zsűri - Bartos Erzsébet (City Rádió), Szabó Kinga (Szatmári Friss Újság), Czinzel László (Szatmár.ro) és Antal Roland (MIK) - most sem volt könnyű helyzetben, a pontok összesítése azonban meglehetősen operatívan történt.

A Facebookon elindított fotó-lájkolós népszerűségi versenyben a fiúk közül Varga Máté végzett az élen, a lányoknál Pfeifer Melany lett az első.

A gólyabált a fiúk közül szintén Varga Máté nyerte meg, a második helyen Köteles Zoltán, a harmadikon Szilágyi Balázs végzett.

A lányok versenyében Kerekes Barbara lett az első, udvarhölgyei pedig Pfeifer Melany és Merker Szabina lettek.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: