2010-01-15 12:57:22• hírek • Blikk.hu

Varga Izának titkolnia kellett a terhességét

A Varga Izabella (36) által megformált karakter kezdetben még csak nem is lakott egy házban gyerekkori barátaival.

Mialatt a sorozatban a szingli ügyvédnőből Berényi Miklós felesége lett, a magánéletében is átélte élete legfontosabb eseményeit, hiszen Iza mindkét gyermekének ez idő alatt adott életet. Második terhességét ráadásul még a stábtagok előtt is hónapokig titkolta.

- Amikor kiderült, hogy babát szeretnék, az alkotók úgy döntöttek, dr. Balogh Nóra szerepét hozzám igazítják: ő is állapotos lett. A felvételekre egy speciális párnát kaptam, ami folyamatosan nőtt a hónapok során. Azt azonban senki nem sejtette, hogy alatta szépen domborodik a saját pocakom. Amikor azonban a távozásom előtt nem sokkal egyszer csak felhúztam a pólómat, mindenki láthatta, hogy nagyon is valóságos a pocakom - árulta el a Blikknek Iza.

Anyaként a színésznő egyik kedvenc korszaka mégis az volt, amikor még az önálló, független jogászt testesítette meg.

- Eleinte Nóra karaktere a nézők számára titokzatos és megfejthetetlen volt. Persze az évek alatt ő is rengeteget változott, de amikor a sorozat leg­elején még csak a Berényi családnak ügyvédeskedett, csupán annyit tudtunk róla, milyen belevaló, karakán nő: ő járt a végére minden talánynak, néha úgy éreztem magam, mintha egyenesen krimit forgatnánk - emlékezett vissza a kezdetekre Iza.

 

A cikk folytatása a www.blikk.hu honlapon olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: