2012-05-18 15:10:26• hírek • Szatmár.ro

Varga Helga lett a Tavasz szépe

Lezárult a Facebookos szavazás, most kiderül, ki lett a Tavasz Szépe, s kik lettek az udvarhölgyei.

Rengeteg értékes nyeremény volt a jutalma a Tavasz szépének és udvarhölgyeinek a Szatmár.ro hírportál által másodszor megrendezett szépségversenyen. Ennek megfelelően jelentkezőkből sem volt hiány, szebbnél szebb lányok küldték be fotóikat a versenyre - olvasóink pedig kampányoltak kedvenceik mellett, gyűjtötték a lájkokat, hogy a sok ajándékhoz hozzájuttassák a nekik legszimpatikusabb lányt. Gyűltek is szép számmal a szavazatok, íme hát a Tavasz szépe és udvarhölgyei:

Az első helyezett és ezzel a Tavasz szépe cím tulajdonosa a következő egy évben Varga Helga lett 750 lájkkal, s őt illeti meg természetesen az első helyezettnek járó nyereményözön is. A második helyen Hail Evelyn végzett 617 lájkkal, a harmadik pedig Gerzsényi Tímea lett 577 szavazattal. Természetesen őket is értékes nyeremények várják. S hogy mik ezek a nyeremények, azt most mondjuk el! Gratulálunk a nyerteseknek!

A Primagym egy-egy VIP fitness-bérletet ajánlott fel az első három helyezettnek. A Tavasz szépe egy három hónapos bérletnek örülhet (értéke 780 lej), az első udvarhölgy egy két hónaposnak (520 lej értékben), a második udvarhölgy pedig egy egy hónapos VIP bérletet kap (260 lej értékű), ami az egészség-központban tartott minden mozgásforma látogatására feljogosítja.

Az első három helyezett az Eponge Fashion vásárlási utalványait kapja meg 500, 300 és 200 lej értékben. Az első három helyezett egy-egy kétszemélyes hosszú hétvégét nyert a Sárkány Wellness Fürdőben és övék lesz a First Drive autósiskola 400, 300 ás 200 lej értékű kedvezmény-kártyája is. Az első három helyezettnek a Trust Models modellügynökség egy-egy portfólió-fotózást ajánlott fel. A Tavasz Szépének a szatmárnémeti Dora szalon felajánl egy 100 lej értékű kozmetikai, egy 100 lej értékű fodrászati és egy 100 lej értékű manikűr- szolgáltatást is. Az első helyezett továbbá egy teljes sminket nyer Ofrim Andrea make-up artist felajánlásával.

Az első helyezett nyereménye lesz továbbá egy teljes testmasszázs Nagy Alíz, a Primagym masszőrének a felajánlásával.

Az idei tavasz szépei: Varga Helga, Hail Evelyn és Gerzsényi Tímea
Az idei tavasz szépei: Varga Helga, Hail Evelyn és Gerzsényi Tímea

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: