2015-04-08 18:16:26• hírek • Szatmár.ro

Varázslatos stand-up esten lazíthatunk április 22-én

Két közkedvelt nagydumás humorista fogja megnevettetni a közönséget a filharmónia előadótermében.

Április 22-én 19 órai kezdettel a Dinu Lipatti Filharmóniában gyűlnek majd össze mindazok, akik egy kis nevetéssel, könnyed humorral szeretnének kipihenni a mindennapok fáradalmait. Ráadásul nemcsak nevettető lesz a két magyarországi stand-upos előadása, hanem igazán elbűvölő is: az egyik fellépő ugyanis profi bűvész, és a jó poénok mellett lélegzetelállító trükkökkel lepi meg a közönséget. Itt az ideje, hogy végre megmondjuk, kik lesznek a fellépők! Azon a bizonyos szerdai napon Szatmárnémetiben lép majd fel Győzike és Friderikusz Sándor magyar hangjaként emlegetett Somogyi András, valamint a nagydumás többszörös bűvész világbajnok, Hajnóczy Soma!

"Már kisgyerekként hajlamos voltam átvenni több barátom hanghordozását, mimikáját, mozdulatait. Persze ezt édesanyám észrevette és gyakran kérdezgette tőlem otthon: "Ilyenkor kit utánzol?" Eredetileg festőművésznek tanultam, de hamar rájöttem, hogy a színpad az én otthonom. 18 évesen döntöttem el, hogy megmutatom magam a nagyérdeműnek. Ekkorra ugyanis már számos közéleti személy hangját elsajátítottam. Persze a hanggal együtt jöttek az illető mozdulatai, arcjátékai. Az elsők közt voltak: Hankiss Elemér, Torgyán József, Verebes István, de a repertoár hétről hétre bővült, mikor már szinte megszállottan csak ezzel foglalkoztam szabadidőmben. 2005-ben hallottam, hogy a Dumaszínházban rendeznek tehetségkutató esteket. Felhívtam őket és jelentkeztem. Összeállítottam egy 20 perces műsort, amiben 25 embert parodizáltam" - mesél a kezdetekről honlapján Somogyi András.

"Modern bűvészet a legmagasabb színvonalon. Soma a színpadi szórakoztatást új szintre emelte. A bűvészet történetének egyik legfiatalabb világbajnoka, az illúzió és humor műfajait ötvözve, egyedi stílust  alakított ki, amely az egész világon híressé tette. Műsorait a dinamizmus és eredetiség mellett, az elegánsan lezser megjelenés és a könnyed profizmus jellemzi" - így jellemezte a Népszabadság Hajnóczy produkcióját. Soma egyébként 2000-ben kezdett versenyezni, és a következő 10 évben több mint 30 nemzetközi díjat és elismerést gyűjtött be. Soma volt a bűvészettörténet egyik legfiatalabb előadója, aki magáénak tudhatja a világbajnoki Grand Prix díjat.

A szórakoztató előadásra egy belépőjegy csupán 30 lejbe kerül, de a szervezők ez alkalommal gyermekjegyet is kibocsájtottak, amely csak 15 lejbe kerül. A jegyek már kaphatók az Északi Színház jegypénztárában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: