2018-02-20 07:09:12• hírek • Blikk.hu

Váratlan bejelentés: vége, Schobert Norbi visszavonul!

Schobert Norbi visszavonul! A fitneszguru nem tart többé edzéseket, a jövőben kizárólag üzletemberként szeretne dolgozni és több időt tölteni a családjával.

– Rengeteg fellépést, edzést vállaltam be egészen a mai napig, de 47 éves leszek, 25 éve vagyok aerobikedző, itt az ideje visszavonulót fújni. Ezt a Norbit nem akarom többé színpadon látni – mondta a Blikknek a fitneszguru.
 

– Nincs egészségi oka a hátralépésemnek, bírom a terhelést még most is. Rengeteget futok, sportolok, de úgy érzem, hogy így 50 felé, kiabálva, kis tornagatyában már nincs helyem a színpadon. Eljött az az idő, amikor jobban áll az öltöny, mint a tornaruha. Amikor kívülről látom magam, egy belső hang figyelmeztet, hogy tovább kell lépnem – mesélte lapunknak a magyar fitnesz­pápa. Norbi méltóképpen teszi le a lantot, egy óriási közös edzéssel zárja élete egyik meghatározó időszakát.
 

– Májusban tartunk egy nagy, régi stílusú tornát. Felszabadult örömmozgás lesz. Ez lesz az utolsó órám! Itt az ideje, hogy a fiatalok vegyék át a stafétát, és én elállok az útjukból. Ha valaki követett eddig, az tudja, hogy a közösségi oldalakról is visszavonultam, csak a cégen keresztül kommunikálok, de ott megtalál mindenki, aki életvezetési tanácsokat akar kérni – jelentette ki lapunknak Schobert Norbi, aki új életet kezd.
 

– Természetesen a céget tovább igazgatom, a fennmaradó energiáimat Réka munkájának menedzselésére fordítom, illetve a gyermekeimmel is szeretnék több időt tölteni – mondta. Schobert visszavonulása az Update márka eseté­ben is tetten érhető. A termékek gyakorlatilag teljesen megújultak 2018 elején. Geszti Péter segítségével váltott arculatot a termékcsalád, az elsődleges és legmarkánsabb változás, hogy Norbi neve eltűnik a logóról és a csomagolásokról is. – Hála az égnek a cég a nevem nélkül is megállja a helyét, ennek az oka vagy célja is az volt, hogy kicsit a háttérbe vonuljak, eltávolodjak a szereplésektől – magyarázta Schobert Norbi.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: