2009-10-28 13:59:03• hírek • Szatmar.ro

Váradon folytatják a felkészülést a kézisek

A VSK két edzőmeccset vív a hét második felében a Kőrös partján.

Mivel a férfi kézilabda Nemzeti Liga három hétig szünetel, a Szatmárnémeti VSK csapatának vezetői úgy döntöttek, két barátságos meccsel szakítják meg az edzések monotóniáját. Ennek következtében a VSK csütörtökön és pénteken  Nagyváradon a CSM ellen lép parkettre, közben pedig a fiúk átruccannak Félixfürdőre, a regenerálódást elősegítendő.

Ami  a bajnokság folytatását illeti, a gárda legközelebb  november 7.-én lép pályára, ekkor a Suceavai Bucovina látogat Szatmárnémetibe. A találkozó 18 órától kezdődik majd, előtte pedig a VSK női kosárlabda-csapata a Kolozsvári U elleni bajnokiját tekinthetik meg a nézők, amely összecsapás 16 órától veszi kezdetét, szintén a Sportlíceum Ady Endre utcai termében.

A Suceava elleni meccs után a fiúk a következő fordulóban Resicabányára látogatnak, de a találkozó nem az eredetiteg kiírt időpontban 15-én lesz, hanem 11-én szerdán. Ami a Nemzeti Liga góldobó listáját illeti, a VSK játékosa Birtalan István áll az első helyen 56 góllal (9,3-as átlag meccsenként), második a resicabányai Irimescu (46), harmadik pedig a steauás Stamate.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: