2014-03-06 14:53:12• hírek • Szatmár.ro

Vándorkiállítást állított össze a Borostyán csapat

A Balcescu-Petőfi Általános Iskola Borostyán csapata is részt vesz a Székely Kapuk - Zöld Kapuk versenyen.

A Székely Kapuk - Zöld Kapuk elnevezésű nemzetközi versenyen idén második alkalommal vett részt a Balcescu-Petőfi Általános Iskola Borostyán nevű csapata. Fontos értékeket képvisel ez a verseny, amelyek irányelvként szolgálhatnak gyermekeink lelki, szellemi fejlődésében.

A csapattagok nagy lelkesedéssel készültek az idei versenyfelhívásra, amelyben egy tablósorozatot kellett elkészíteniük és az ebből összeállított vándorkiállítás keretében minél több helyre eljutniuk. A diákok idén az Öngondoskodó család témáját dolgozták fel hat képben.

A vándorkiállítás célja az, hogy felnyissa a látogatók szemét, felhívja a figyelmet arra, hogy szinte csak apró, megvalósítható tetteken múlik a családon belüli összhang, mert szintén apró, olykor jelentéktelennek tűnő tettek, szavak, a család széteséséhez vezethetnek. A családon belül létfontosságú az egymásra való odafigyelés, a beszélgetés, egymás véleményének meghallgatása, tiszteletben tartása és elfogadása.

Rohanó világunkban egyre nehezebb ezekre a dolgokra odafigyelnünk, ezért is tartották fontosnak a kiállítás összeállítását az általános iskolás diákok.

A Balcescu Petőfi Általános Iskola diákjainak csapata

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: