2008-09-22 16:14:48• hírek • Szatmár.ro

Vandalizmus a parkban

Fényes nappal eddig ismeretlen elkövetők virágágyásokat tapostak össze, esetenként téptek ki tövestől a földből Szatmárnémeti régi városközpontjának parkjában. A városközpont ékességének számító, szépen gondozott parkban valószínűleg a pusztítás volt az elkövetők célja, hiszen a kitépett növényeket nem vitték el.

A Polgármesteri Hivatal zöldövezetekért felelős osztályának vezetője, Szénás Angéla a Szatmár.ro hírportálnak elmondta: mélyen elszomorítja, hogy fényes nappal ilyesmi történhet a város központjában, úgy, hogy senki nem lép közbe.

A tönkretett növények közül néhányat elvileg némi gondozással helyre lehet hozni, ám arra nincs garancia, hogy rövidesen nem fognak az ismeretlenek újra randalírozni a parkban. Az osztályvezető elmondása szerint, sajnos ez az eset nem kirívó, hiszen a zöldövezetekben hetente több alakalommal is találnak rongálásra utaló jeleket.

Szénás Angéla szerint a vandál megnyilvánulásokat nem lehet csak és kizárólag buliból, diszkóból hazatérő fiatalokra fogni, hiszen nem csak pénteken vagy szombaton éjjel, hanem a hét minden napján, nappal is dolgoznak a rongálók.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: