2018-06-05 06:22:43• hírek • Közlemény

Van remény a Szatmárnémeti 1-es Posta épületének a felújítására?

Bíztató, hogy a Román Posta válasza szerint az idei befektetési tervben benne van a Postapalota épületének felújítása, amelyet a 2018-as évi költségvetésből fedeznének, ám a válasz azt sugallja, hogy a munkához a rendelkezésre álló pénzalap függvényében látnak, így nem lehetünk teljesen optimisták a modernizálás kapcsán” – mondta Magyar Lóránd azt követően, hogy a szatmárnémeti 1-es Posta épületének a felújítása érdekében fordult Petru Bogdan Cojocaru, távközlési miniszterhez.

A távközlési miniszter válaszában a minisztérium alárendeltségébe tartozó Román Posta vezérigazgatóját, Costin Tudort idézte, miszerint a posta 2018-as befektetési tervének részét képezi a szatmárnémeti Mihai Viteazu utca 2. szám alatt található 1-es Posta épületének felújítása, modernizálása.


A Román Posta arra is kitér, hogy a 2016-os évben az épület belső terében végeztek részleges felújítási munkálatokat és kijavították a fűtéshálózat hibáit is, hogy jobb körülmények között fogadhassák az ügyfeleket és az ott dolgozók is megfelelő körülmények között végezhessék munkájukat.


A szatmáriak által Postapalotaként emlegetett ingatlan a város egyik legimpozánsabb épülete, azonban felújításáról az elmúlt 25 évben csak ígéretek szintjén volt szó, sajnos rendkívül rossz állapotban van.           

 

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: