2014-01-15 18:18:41• hírek • Szatmár.ro

Van miből válogatni: egyelőre 35-en edzenek az Olimpiánál

Több edzőmeccs és egy edzőtábor is vár az Olimpiára a következő hetekben.

Szerdán egymás között játszottak rövid edzőmeccseket a fiúk - jelenleg 35-en edzenek a csapattal, így három összeállításban rúgták a bőrt fél-fél órán keresztül. Az Olimpiával edzenek a csapat idei első találkozásakor jelenlevő ifjoncok - Lemac Brian, Nagy Ottó, Paul Cristian, Donca Mircea, Rus Adrian, Bura Cosmin, Ciocotisan Claudiu, Costea Petru - de újabb öt labdarúgó is érkezett próbajátékra a sárga-kékekhez. Nagyszalontáról egy középhátvéd, egy középpályás és egy csatár jött megmutatni tudásukat, de hogy közülük ki marad, még kérdéses. Mindenesetre Bogdan Toca, Ovidiu Sulea és Ovidiu Pop is együtt edz az Olimpiával.

"Mindannyian próbajátékon vannak, meglátjuk majd kik maradnak itt közülük. A keret jelenleg 70-80 százalékban van kialakulva, az edzőtábor előtt már tudni fogjuk, hogy a jelenlegi 35 labdarúgóból ki lesz az a 25, akik maradnak a csapatnál" - mondja Csík Tibor vezetőedző.

Csík nem cáfolta azokat a pletykákat sem, amelyek Marinas, Molnar, Hanus és Mos távozásáról szóltak, igaz meg sem erősítette ezeket. "Ha jobb játékosok jönnek mint ők, akkor megválunk tőlük" - zárta le a témát.

Az Oli január 26-án indul edzőtáborba, de nem Aknasugatagra, hanem Május 1 fürdőre, ahol jobb körülmények között készülhetnek a bajnokság indulására. A rajtig azonban még három edzőmérkőzés is vár rájuk: egy az Óvári Somesul ellen, egy az első ligás Botosani ellen és meccselni fognak a Nyírbátori harmadik ligás csapattal is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: