2017-05-29 14:26:50• hírek • Szatmár.ro

Van már programod gyermeknapra?

Közeleg a gyermeknap, sokan érdeklődnek a lehetséges, kicsiknek szóló programok iránt. Mi eddig ezekről tudunk.

Idén első alkalommal hivatalos munkaszüneti nap június 1-je, a nemzetközi gyermeknap. Ennek köszönhetően pedig sok család tervez közös programot, de sokan tanácstalanok a gyeremeknapi rendezvények kapcsán. Nekünk van néhány ötletünk.

Június 1-jén a Kossuth-kertben már reggel 10 órakor megkezdődik a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ által szervezett gyermeknap. 10 órától lép fel Ella Bella, majd lesznek különböző ügyességi játékok Ovidiu Matioc szervezésében, majd a 15 óráig tartó programban színpadra lép Lulu a Caravana Anima-ból, az Octavian Goga Általános Iskola mazsorettjei, az Inedit Csillagocskák, lesz tánc, valamint könnyű- és népzene is.

Június 2-án 12 órakor szintén a Kossuth-kertben lép fel a magyarországi Veronaki zenekar a Libabál Koncerttel. A Gőgös Gúnár Gedeon írónője Varga Katalin, Tarján Veronikának, az együttes frontemberének a nagymamája. Veronika a könyvben szereplő nagyszerű írásokat dalokká varázsolta. A zenéket Mogyoró Kornél és Fejér Simon Pál szerezték. A világzenei hangzásban a magyar és erdélyi népzenei elemek mellett, fellelhető a balkáni, a blues, valamint a pop zene hangzásvilága.

Június 1-jén a Szatmárnémeti Shopping Plaza negyedik emeletén 17 órától az Ella Bella fog fellépni, majd 17.30-tól a Caravana Anima tagjai szórakoztatják a gyerkőcöket. A román nyelvű programokat pedig 18 órától a magyarországi Alma Együttes koncertje követi – szólni fog természetesen a Ma van a szülinapom, a Szuperkukák, a Nád a házam teteje és a többi sláger. A napot 19.20-tól a Royal Team zenekar koncertje zárja.

Szintén június elsején az Aquastarban rengeteg meglepetéssel és ügyességi versennyel várják a gyermekeket.

A polgármesteri hivatal és a Szatmárnémeti Shopping Pláza programjai ingyenesek, az Aquastarba 3 éves korig ingyenes a belépés.

A gyermekprogramokkal kapcsolatban fontos elmondani azt is, hogy június 3-án és 4-én tartják a Kossuth-kertben a Családi Hétvégét, melynek pontos programját kedden hozzák nyilvánosságra.

Amennyiben valaki még tud gyermeknapi programról, az kérjük jelezze szerkesztőségünknek a szatmar@szatmar.ro email címen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: