2019-04-19 09:44:20• hírek • Szatmár.ro

Van képed hozzá? Keressük május hónap háttér- és naptárfotóját! Jelentkezz!

Küldd be a kedvenc szatmárnémeti emblematikus épületeit, látképét vagy Szatmár megyei településeket és látványosságait árbázoló képed! Május hónap kalendáriumi- és háttérképét keressük, és szeretnénk, ha Szatmár megyei fotósok képeiből kerülne ki az alkotás.

A következőkben megadott e-mail címre várjuk azokat a fényképeket, melyeket beneveznétek a közönségszavazásra. A nevezéseket a fotóval és a fotós nevével április 22-e, hétfő éjfélig várjuk a jatek.szatmarro@gmail.com címre. A nagy felbontású pályamunkákat ezt követően, április 23-án, kedd reggel 9:00-kor közzétesszük egy album formájában a Szatmár.ro Facebook-oldalára. Az e-mail tárgya legyen "május". Egy jelentkező legfeljebb 3 fényképpel nevezhet. A képekkel kapcsolatban: más online vagy nyomtatott sajtóorgánumban eddig meg nem jelent művek kerülhetnek be a szavazásba.


Itt kedveléssel (Like) szavazhat a közönség a legszebb, legötletesebb alkotásra. Szavazat alatt csak a kedvelések és a reakciók számát értjük, a megosztások mennyiségét figyelmen kívül hagyjuk.


A szavazási határidő április 25, csütörtök - déli 12:00 óra. Ekkor a legkedveltebb alkotást kihirdetjük, és szabadon letölthető borítóképet és naptáras háttérképet gyártunk belőle, az alkotó nevének feltüntetésével.


Ha van képed, küldd el nekünk! Közzétesszük, s meglátjuk, mennyire állja meg helyét a "hazai mezőnyben"! Lássuk, ki lesz május fotósa?

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: