2012-10-10 10:27:57• hírek • Szatmar.ro

Második Betakarítás Napja az új központban

A soron következő hétvégén immár második alkalommal rendezik meg Szatmárnémetiben a Betakarítás Napját. Ennek keretein belül október 12-14. között, azaz péntektől vasárnapig hagyományos termékek lepik el az Október 25 teret.

A Szatmár Megyei Prefektúra tájékoztatása szerint a háromnapos eseményen összesen 44 termelő várja majd a vásárlókat portékáikkal. A közlemény szerint valamennyi kiállító garantálta, hogy megfelelő mennyiségű terméket képes „piacra dobni" annak érdekében, hogy a vásárlók bőségesen bevásárolhassanak a régió hagyományainak megfelelően elkészített finomságokból.

Az esemény hivatalos megnyitójára október 12-én pénteken kerül sor 10 órai kezdettel. Az esemény zárásaként pedig vasárnap délután 18.00 órai kezdettel népzenei bemutatót szerveznek a Szakszervezetek Művelődési Házában.

Elnézve a fellépők a névsorát - Petrica Muresan, Veta Biria, Cristian Pomohaci, Nastacuta Iuga, Ionel Sabo, Ionela Toma şi Vlad Doros - csak remélni tudjuk, hogy az egész rendezvény etnikailag nem hasonlóan egyoldalú lesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: