2015-03-31 14:59:14• hírek • (x)

Van egy tutijó programunk május 1-jére: irány Bécs!

Látogass el a császárvárosba a Challenge Travel által szervezett kiránduláson.

Idén május 1-je, a munka ünnepe péntekre esik - ennek köszönhetően pedig egy hosszú hétvégén pihenhetünk, vagy éppen szerezhetünk új élményeket. A szatmárnémeti székhelyű Challenge Travel a hosszú hétvégén egy igen izgalmasnak ígérkező kirándulásra hívja az utazni vágyókat. Bécsbe, az Osztrák-Magyar Monarchia fővárosába, a császárvárosba szervezik a kiruccanást.

A kirándulók busza május 1-jén indul, először pedig Gödöllőn fognak megállni, ahol felkeresik a csodálatos Grassalkovich, majd Budapesten vesznek részt egy panorámás városnézésen, amely a magyar főváros minden fontos turisztikai célpontját érinteni fogja. A folytatásban az osztrák fővárost, Bécset fedezik fel a kirándulók, ahol látványosságokból nincs hiány. Megnézik az utazók a Bécsi Opera épületét, a parlamentet, a városházát és megismerkednek a különleges Hundertwasser házzal is. Felkeresik a Schönbrunn kastélyt is, ahol mindenki elmerülhet az oszták császár mindennapjaiban.

A kirándulás 130 euróba kerül személyenként. Az utazás háromcsillagos autóbusszal történik, az árban pedig benne van a két éjszakai szállás 2 ágyas elhelyezéssel Magyarországon, 3 csillagos szállodában, svédasztalos reggelivel. Az árban benne foglaltatik az idegenvezető díja is.

Ismerkedj meg a Challenge Travel verhetetlen ajánlatával az utazási iroda honlapján ide kattintva, vagy érdeklődni lehet a 0361-413-0930361-413-093-as telefonszámon, illetve az utazási iroda székhelyén a  N. Golescu utca 7 szám alatt, a Nagypiac szomszédságában.

A Schönbrunn-i kastély

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: