2010-11-25 12:58:36• hírek • Szatmár.ro

Van egy jó vicced? Nyerj vele!

Nyerj belépőt a december 3-i Sztend Áp Lájt nagyestre.

A szatmári stand up-os fiúk december harmadikára igazán nagy show-val készülnek. A G. M. Zamfirescu Kulturális Központ nagytermében fognak amolyan évzáró fellépést gálát tartani, amelyen nem csak a szatmári nagydumások, hanem meghívott vendégek is próbára teszik közönség rekeszizmait.

A szatmári kemény mag közül mindenki mikrofont ragad majd, poénok záporára számíthatunk Székely Zsolttól, Délczeg Csongortól, Sepa Mihály Sándortól és a még újoncnak számító Mihály Gergőtől, de viszontláthatjuk majd a tavalyi gála egyik debreceni csillagát - pontosaban igazi napját - Csorba Istvánt, alias Sunnyt és megismerkedhetünk a szatmárnémetiben először fellépő Zsók Leventével is.

A december 3-án 20 órától kezdődő gálaestre egy belépőjegy csupán 10 lejbe kerül, a belépőhöz ráadásul egy sör vagy egy üveg üdítőital is jár.

A Szatmár.ro olvasói most belépőjegyet nyerhetnek a gálaestre: csak annyi a szerencsevadász dolga, hogy elküldje nekünk kedvenc viccét a jatek@szatmar.ro e-mail címre december elsején délig. A beküldők közül sorsolással fogjuk eldönteni, kik nyerik meg a három, egyenként kétszemélyes belépőjegy egyikét. Az e-mailben feltétlenül kérjük feltüntetni a beküldő nevét és telefonszámát, ugyanis a nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni.


A 2010-es Sztend Áp Lájt gála plakátja
A 2010-es Sztend Áp Lájt gála plakátja


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: