2019-12-19 13:06:03• hírek • Fizetett tartalom

Van, akinek egy élményvezetés kupon a tökéletes ajándék

A karácsonyt megelőző időszak sokak számára egyet jelent azzal, hogy igyekeznek megtalálni a tökéletes ajándékot. Már hónapokkal az ünnep előtt ajándékcsomagok, és akciós műszaki cikkek csábítanak vásárlásra. 
 

Sokan vannak, akik az utolsó percre hagyják a meglepetések beszerzését, s ilyenkor aligha születik már jó eredménye ennek. Megéri tehát minél hamarabb elintézni mindezt, de természetesen korántsem mindegy, hogy mire esik a választás. Mindannyian szeretnénk meglepetést szerezni és olyan ajándékot adni, amiből tudja a másik, mennyire fontos számunkra. Ez azonban nem feltétlen a rá szánt összegen múlik, sokkal inkább a körültekintő választáson és a személyességen.

 

Az élményajándékok rendkívül széles választékban elérhetőek, és klasszisokkal többet nyújtanak, mint bármilyen tárgyiasult meglepetés. Ha ismersz olyat, aki rajong a sportautók világáért, akkor egy ilyen élményvezetés ajándékkal leírhatatlan örömet szerezhetsz neki. A sebesség és a menő járgányok sokak szívét megdobogtatják. A sportautók és amerikai izomautók nem csak megjelenésükkel varázsolnak el, hanem teljesítményükkel is. A vezetés igazi élményét Forma versenyautó volánja mögött is meg lehet tapasztalni, s mindezekért ma már nem is kell horror összegeket kifizetni.

 

Rally és drift versenyautók közül válogathatsz, kipróbálhatod magad offroad terepjáróval, de az extrém gépek szerelmesei számára a Bigfoot Monster Truck is remek választás lehet. A történelem iránt érdeklődők körében a tankvezetés számít a favoritnak, de a quadozás és a gokart is igazi élmény lehet a hasonló programokat kedvelőknek. Az élményvezetés kupon formájában is adható, így a megajándékozott maga választhatja ki, hogy milyen lehetőséggel szeretne élni.

 

Természetesen az élmény-jellegű ajándékok nem merülnek ki az autók világában. Földön-vízen-levegőben próbára teheted magad, és sok esetben az ajándékozottal együtt vehetsz részt a programon. A magasság szerelmesei tandemugrást választhatnak, de a rafting és a kanyoning túrák is az aktuális kedvencek közé tartoznak. A szélcsatornás lebegés időjárástól függetlenül extrém élményt nyújt. Ha egyelőre csak szimulátor keretein belül próbálnád ki a helikopterezést vagy a repülőzést, ehhez speciális környezetet választhatsz.

 

Romantikára vágyók számára vitorlázás, wellness programok és a gasztronómia világa áll rendelkezésre. A borkóstolók, főzőtanfolyamok, és a romantikus vacsorák az extrém kalandokat kerülők számára lehetnek ideálisak. Ha nem tudsz dönteni, vagy biztosra mennél, és inkább a megajándékozottra bíznád a választást, akkor ajándékutalvány formájában ezt minden gond nélkül megteheted. Így nem konkrétan pénz kerül a borítékba, hanem olyan lehetőséget adhatsz át akár díszcsomagolásban, mely garantáltan felkelti az érdeklődést. Az élmények hozzáadnak a személyiséghez és azt a pluszt kaphatjuk tőlük, amelyre oly sokan vágyunk a hétköznapokban. Az élet új lehetőségeit ismerhetjük meg segítségükkel, s ez által saját magunkhoz is közelebb kerülhetünk.

 

Ne feledd, az ajándékozás többről szól, mint pusztán arról, hogy összeválogatsz néhány terméket a bevásárlóközpontokban. A személyes jelleg mindig arról árulkodik, hogy fontos számodra a másik és tényleg örömet szeretnél szerezni, nem csak letudni az ajándékozást. Karácsony előtt is remek választásnak bizonyulnak az élményajándékok, melyek között az autós programokkal biztosan betalálhatsz férfi ismerőseidnél, barátaidnál, családtagjaidnál. Olyan járgányok állnak rendelkezésre, melyekkel a hétköznapi életben nem biztos, hogy találkoznál. Az árak barátiabbak, minta azt sokan gondolnák, és néha egy műszaki cikk többe kerül, mint a valós élményeket kínáló programlehetőség. Az élményajándékok minden korábbinál népszerűbbek. Fedezd fel idén a bennük rejlő erőt, és lepd meg szeretteid személyre szóló, bármikor beváltható ajándékutalvánnyal!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: