2014-02-25 18:11:37• hírek • Kocsis Zoltán

Elképesztő gól Mexikóból - Puskás-díj gyanús

Alig egy hónappal ezelőtt vehette át a FIFA-tól a tavalyi év legszebb góljának díját Zlatan Ibrahimovic, máris a zsűri figyelmébe ajánlhatunk további három remekművet. Kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére is: ha te döntenél, melyik kapná a Puskás Ferenc díjat?

A mexikói bajnokság legutóbbi fordulójában a Cruz Azul 3-1-re nyert a Querétano otthonában. A 28 éves jobbszélső, Rogelio Chavez csapata első és utolsó találatát szerezte. Amíg az első tizenegyesből született, addig a második egy bődületesen nagy, bal külsővel megcsavart 48 méteres kapáslövésből.

Hasonlóan távoli és nem kevésbé bravúros gólt lőtt csütörtök este az Európa Ligában a spanyol Jonathan Soriano is. A osztrák Salzburg spanyol csatárának szintén az volt a második gólja az Ajax elleni mérkőzésen - nem fogjátok elhinni, de az elsőt szintén büntetőből rúgta.

Ricardo Quaresma csak egy gólt lőtt az Eintracht Frankfurt elleni Európa Liga-meccsen, csapata, a Porto nem is ért el csak 2-2-es döntetlent a németek ellen. A Barcelona, az Inter és a Chelsea egykori szélsője viszont káprázatos rúgótechnikával csavart a hosszú kapufa mellé.

Hozzászólásokban várjuk: melyik volt a legszebb gól?

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: