2015-02-12 21:06:45• hírek • Kocsis Zoltán

Vámpírok, sztárok és maffiózók a Kölcsey bentlakásában

Asztalok helyett vámpíroké, székek helyett katonáké, edények helyett maffiózóké volt a főszerep csütörtök délután/kora este a Kölcsey Ferenc Főgimnáziuma bentlakásának étkezőjében: a kolesz lakói ugyanis farsangi mulatságot szerveztek.

Szilágyi András főszervező, KÖFEDISZ-alelnök a buli előtt elmondta, a program három különböző szituációs játékból áll majd, amelyeken a kolesz lakóinak közel fele, megközelítőleg negyvenen vettek részt. A szervezők gondosan ügyeltek arra is, hogy a román anyanyelvű bentlakók is részt vehessenek a játékokban.

Így hát az étkezőt szexi vámpíroknak öltözött lányok, maffiózók, sztárok, raszták, focisták, katonák vagy éppen autószerelők és utcaseprők lepték el. Ők felváltva vettek részt a három szituációs játékban, a produkciójukat pedig három tagú zsűri bírálta el.

Noha a játékok célja a résztvevők kreativitásának megmutatása és a társak megnevettetése, a két órányi móka és kacagás után a zsűrinek mégiscsak igazolnia kellett létjogosultságát, így eredményt is hirdetett. Ennek megfelelően az est legkreatívabb, legjobb verbális képességekkel megáldott bentlakója Szabó Rezső lett megelőzve Szilágyi Szilvesztert és Steinbinder Norbertet. A fiúk egyeduralmát a Somogyi Zsuzsa törte meg, aki dicséretben részesült.

Ennél azonban tényleg fontosabb volt a részvétel, a többségében kilencedikes és tizedikes diákok pedig kellemes estét szereztek elsősorban maguknak, de a nézőknek is, akiknek a soraiban ott volt Pataki Enikő, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium igazgatónője.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: