2017-03-07 09:51:04• hírek • Szatmár.ro

Változtatni kell a turisztikai stratégián

A megyei tanácselnök szerint meg kell vizsgálni más megyék stratégiáit.

A legutóbbi rendes havi megyei tanácsülésen tette szóvá Adrian Stef, egykori megyei tanácselnök, hogy Szatmárnémeti turisztikai információs irodájában meglehetősen kevés az igénybe vehető szóróanyagok száma.

Pataki Csabától, a Szatmár Megyei Tanács jelenlegi vezetőjétől megtudtuk: teljesen át szeretnék dolgozni a megye turisztikai stratégiáját, ugyanis az eddigi nem működött megfelelő hatékonysággal.

"Az eddigi stratégia két dologra volt jó. Az egyik, hogy a számvevőszék most vizsgálatot folytat, hogy miért költött a megyei tanács annyi pénzt szóróanyagokra. A másik: a megyében csökkent a vendégéjszakák száma" - mondta Pataki.

Szerinte meg kell vizsgálni, hogy a környező megyék milyen stratégiával dolgoznak - a jelszó pedig: jobbaktól nem szégyen tanulni.

A tanácselnök szerint Szatmár megyében található turisztikai információs központokat a helyi polgármesteri hivatal és a megyei tanács a jövőben közösen kell működtesse. Ilyenből egyébként 15 van: Szatmárnémetiben, Avasfelsőfaluban, Tasnádon, Tartolcon, Vámfaluban, Mikolában, Hadadon, Bogdándon, Börvelyben, Aranyosmeggyesen, Kökényesden, Avasújvárosban, Turcon, Szamosdobon és Avasújfaluban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: