2009-04-01 16:38:02• hírek • Parajdi Andrea

Változtatnának az ellenőrzéseken

A Parkolási Felügyelet rendszerint azokban az időintervallumokban szervez ellenőrző akciót, amikor kötelező fizetni a parkolásért, és amikor jellemzően nagy a központi forgalom. Ilyés Gyula polgármester kezdeményezné, hogy délutánonként és hétvégén is legyenek ellenőrzések.

Amióta működnek a parkolójegy-automaták Szatmárnémetiben a Parkolási felügyelet munkatársai is komolyabb ellenőrzéseket folytatnak, a város központi részein. Akik a fizetős parkolóhelyeken parkolócédula nélkül hagyják autójukat kerékbilincsre számíthatnak, annak levétele pedig 150 lejbe kerül.

Adrian Neacsu, a Parkolási Felügyelet vezetője elmondta mostanában sokan azzal vádaskodnak, hogy az ellenőrzések során nem minden jogtalanul parkoló autóra kerül kerékbilincs. -Ezek a támadások alaptalanok, hiszen az érvényben lévő törvényrendelet szerint járunk el, és minden szabálysértőt szankcionálunk - mondja Adrian Neacsu, aki értetlenül áll a sajtóban is megjelent híresztelések előtt.

A szabálysértőket egyébként főként a délelőtti, és a kora délutáni órákban büntetik, éppen ezért Ilyés Gyula polgármester szorgalmazná az ellenőrzések ütemtervének átgondolását. Mint mondja esténként is számtalan főutcában tilosban parkolnak az autók, ezzel pedig rendkívül akadályozzák a közlekedésben résztvevő többi sofőrt, nem beszélve arról, hogy a gyalogosokra is veszélyt jelentenek. A polgármester egyébként azt is kezdeményezné, hogy a vasárnap délelőtti órákban is szervezzenek ellenőrzéseket.

Ilyés Gyula polgármester szorgalmazná a Parkolási Felügyelet ellenőrzéseinek kibővítését

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: