2017-08-03 15:02:20• hírek • Szatmár.ro

Változott a terv: valószínűleg a jövő hét folyamán nyit a Kossuth-kert

Folytatódik a takarítás és a veszélyt jelentő faágak eltávolítása a Kossuth-kertben - péntek helyett a jövő hét folyamán nyitják meg újra a parkot.

A Kereskényi Gábortól kapott információk alapján megírtuk, hogy már pénteken újra megnyitják a Kossuth-kert nagy részét a szatmáriak előtt. Ám a polgármesteri hivatal csütörtökön kiadott közleménye alapján korai volt az öröm.

Csütörtökön ugyanis a hivatal küldöttsége helyszíni szemlét tartott a Kossuth-kertben, és arra a következtetésre jutottak, hogy sem a takarítás, sem pedig az esetlegesen veszélyt jelentő ágak eltávolítása nem zajlott olyan ütemben, hogy a zöldövezetet meg lehessen nyitni a nagyközönség előtt.

A közlemény szerint leghamarabb a jövő hét folyamán fogja újra kinyitni kapuit a Kossuth-kert, a pontos napot azonban egyelőre nem tudni - erről időben tájékoztatni fogják a lakosságot.

Múlt pénteken sajnálatos baleset történt a Kossuth-kertben: egy gyermek fejére esett egy karnyi vastag faág. Ezt követően a polgármesteri hivatal azonnal lezáratta a zöldövezetet és megkezdték a park fáinak az átvizsgálását és az esetlegesen veszélyt jelentő ágak eltávolítását.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: