2012-05-08 15:51:22• hírek • Póti Orsolya

Könnyűzenei verseny diákok számára

Május 12-én a Szakszervezetek Művelődési Háza ad otthont annak a könnyűzenei versenynek, amelyet immár negyedik alkalommal szerveznek meg a szatmárnémeti „Hám János" Római Katolikus Iskolaközpont diákjai számára.

A rendezvény főszervezője Hadházi Éva énektanárnő, aki első alkalommal csupán azért rendezte meg a versenyt, hogy felmérje milyen tehetségek vannak az iskolában. Ma már viszont nagy igény van a rendezvényre, egyre több diák jelentkezik, a közönség pedig egyre színvonalasabb produkciókat láthat.

A tavalyi könnyűzenei verseny még különlegesebb volt, ugyanis családok számára szervezték meg, idén pedig ismét csak a diákoké lesz a főszerep. A rendezvényre több mint hatvan 7 és 18 év közötti gyerek jelentkezett, összesen harminc produkcióval.

A verseny szombat délelőtt 11 órától veszi kezdetét a Szakszervezetek Művelődési Házának előadótermében. Elsőként az I-IV. osztályos diákok, majd az V-VIII. osztályosok, végezetül pedig a IX-XII. osztályos tanulók lépnek színpadra - tudtuk meg Hadházi Évától.

Az énektanárnő ugyanakkor azt is elmondta: a produkciók után a közönséget kvízjáték és a IV. osztály meglepetésprodukciója várja, 15 óra után pedig sor kerül a díjak kiosztására.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: