2019-04-05 12:32:29• hírek • Bede Emőke

Változatos programokkal készülnek a Madarak Napjára

Változatlan helyszínen, a már jól ismert színes programokkal várják szombaton a természet és a madarak szerelmeseit.

Idén tizenharmadik alkalommal kerül megrendezésre a Román Madártani Egyesület szatmárnémeti fiókszervezete által a Madarak Napja. Látnivalóban ebben az évben sem lesz hiány, hiszen a szervezők bemutatókkal és interaktív feladatokkal készülnek kicsiknek és nagyoknak.
 

Mint azt Fazekas Lóránd, a helyi madártani egyesület vezetője a Szatmár.ro-nak elmondta: bemutatásra kerülnek a madármegfigyelés elengedhetetlen eszközei, lesz élő és virtuális madármegfigyelés, a speciális sátorban pedig ingyenes szórólapokat és pénzért megvásárolható kitűzőket lehet kapni. De ez még mind semmi, számos izgalmas feladattal és versennyel készülnek a gyerekek számára.


Az egyesület vezetője arról is beszámolt, hogy a rendezvény minden évben nagy sikernek örvend, érkeznek diákok többek között a Református Gimnáziumból, a Vasile Lucaciu, az Octavian Goga és a Lázári Általános Iskolából is. A szervezők persze rajtuk kívül is szeretettel várnak minden érdeklődőt szombaton, 10 órától a Kossuth-kertbe, a park dombjára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: