2009-05-24 18:55:58• hírek • Gozner Gertrud

Változatos programok a Kossuth kertben

Kovács Kati énekesnő koncertjével ért véget a kétnapos Családi Hétvége a Kossuth Kertben.

A két nap alatt sokan látogattak ki a változatos programokat kínáló rendezvényre. A vasárnapot a színes gyermekprogramok kavalkádja jellemezte. Délelőtt fúvós zenekaros felvonulással indult a gyermeknap, a menet az Északi Színház elől a Főtér megkerülésvel vonult ki a Kossuth kertbe, ahol már színpadi előadások és változatos kézműves foglalkozások várták a gyerekeket.

Egész nap lehetett lovagolni, ugyanott a Galopp lovasegyesület lovastorna bemutatót is tartott. Ezen kívül volt arcfestés, aszfaltrajzolás, láncfűzés, sárkánykészítés, origami. A kutyakiképzők látványos előadásokat tartottak az egyebegyűlteknek, és óriási sikernek örvendett a Capoeira Alto Astral Klub színpad előtt megtatott bemutatója is.

A legnagyobb tömeget a Kovács Kati koncert vonzotta a színpad elé, kicsik és nagyok együtt skandálták az énekesnő nevét, és énekelték vele az ismert slágereket. A koncert előtt az RMDSZ helyi vezetői köszönték meg a lakosságnak a részvételt, és arra kérték őket, hogy a június 7.-ei Európa Parlamenti szavazáson minél nagyobb számban jelenjenek meg. A rendezvényt az Ady Endre Társaság, a szatmári Magyar Ifjúsági Kezdeményezés és a Madisz szervezte.

A képre kattintva elérhető a képgaléria


Kovács Kati a Családi Hétvégén

Kovács Kati a Családi Hétvégén


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: