2018-11-04 10:19:19• hírek • Szatmár.ro

Változatos munkahelyek a Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség kínálatában

Szép számban akadnak szabad munkahelyek Szatmár megyéban – derül ki a Megyei Munkaerő Elhelyezési és Foglalkoztatási Ügynökség legfrisebb jelentéséből.

Szám szerint 227 elérhető állásajánlat közül 17 betöltéséhez szükséges felsőfokú-, 178-hoz pedig középfokú végzettség. A fennmaradó 32 munkahelyre szakképzetlen munkaerőt is alkalmaznak a munkaadók.


Keresnek bőrműveseket, de nagy számban van szükség alkatrész összeszerelőkre is. Két nyitott minőségellenőri pozíciót találhatnak a munkakeresők, de ha éppen géplakatosként helyezkednél el, akkor is bőven szemezgethetsz a lehetőségek közül. Kereskedelmi dolgozókat is keresnek, de a biztonsági őrök sem maradnak választék nélkül.


A szabad munkahelyek palettája ezúttal is meglehetősen széles. Igény van többek között szakácsra, kézicsomagolóra, sofőrökre, hegesztőkre, könyvelőre és vasbetonszerelőre is. A feldolgozóiparban is jó eséllyel találhatnak munkát, de a szabász-varró műhelyek is tárt karokkal várják a munkaerőt.


Aki további információkat szeretne megtudni az állásokkal kapcsolatban, az a Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség  0261-770237-es  telefonszámán, vagy személyesen, a Ion Ghica u. 36 szám alatt érdeklődhet.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: