2015-06-02 10:14:40• hírek • Hirdetés

Változatlan árakkal és hosszabb nyitvatartással indul a nyár az Aquastarban

Idén is pihenj, lubickolj, töltődj fel az Aquastar gyógy- és élményfürdőben.

Itt a nyár, nyakunkon a nagy hőség - és ezzel együtt indul a nyári strandszezon is a régió kedvenc aquaparkjában, az Aquastar gyógy- és élményfürdőben! A fürdő ráadásul változatlan jegy- és szolgáltatás-árakkal vár, így 2015-ben is a 2014-es árakon használhatod ki a belépővel járó számos szolgáltatást. Úszhatsz a feszített víztükrű úszómedencében, napozhatsz, koptathatod a háromféle csúszdát, hogy csak párat említsünk meg a nyár slágereiből.

Hamarosan újranyit az Aquastarban a grillterasz, amelyen a város egyik legfinomabb és kétség kívül a legnagyobb shaormáját eheted majd két lubickolás között.

S ha kicsi bűntudatod lesz a shaorma után, az Aquastarban most már izmaidat is megmozgathatod! A Robi Fitness ugyanis nemrég edzőtermet nyitott itt, ahol zsírégetésre alkalmas kardio- és ízomtömeg-növelésre is alkalmas gépek várnak. Edzőtermi bérletet is köthetsz, amihez akár úszó- vagy szaunabérlet is járhat, de aki az Aquastarban pihenve kedvet kap az edzéshez, az egyszeri alkalomra szóló belépőt is válthat az edzőterembe - csak annyi a feltétel, hogy megfelelő öltözettel rendelkezzen az edzéshez!

Az Aquastarban továbbra is lehetőség van a halterápiás kezelés kipróbálására. Ezen a Garra Rufa halak a kezéről és lábáról is leeszik az elhalt hámsejteket, a talp csipkedésével pedig energiával töltik fel a testet.

Június elejétől kezdődően hosszított nyitva tartással vár az Aquastar: hétfőtől péntekig 9 és 20.30 között, szombaton és vasárnap pedig 8.30 és 20.30 között látogathatod az aquaparkot.

Aquastar belépő- és szolgáltatás-árak a 2015-ös nyári szezonra

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: