2018. június. 22., péntek
Névnap:
2014-08-21 13:00:36• hírek • Szatmár.ro

Változások a PMN csütörtöki programjában - FRISSÍTVE

FRISSÍTVE - Már biztos: a Nagyvárad Táncegyüttes előadását és a Palya Bea koncertet is a Szakszervezetek Művelődési Házában tartják - a kezdési időpontok nem változtak.

Betegség miatt elmarad a komolyzenei koncert, több rendezvény helyszínéről az időjárás fog dönteni.

A 13. Partiumi Magyar Napok szervezőitől kaptuk a hírt, sajnálatos módon elmarad a csütörtökre tervezett Fátyol Rudolf és Duffek Mihály által előadott komolyzenei koncert.

"Sajnálattal értesítjük az érdeklődőket, hogy a 13. Partiumi Magyar Napok keretében, augusztus 21., csütörtök, 17.00 órára, a püspöki palota nagytermébe hirdetett koncert elmarad, Fátyol művész úr megbetegedése miatt. A szervezők a közönség megértését kérik és ez úton is mielőbbi gyógyulást kívánnak a hegedűművésznek" - áll a közleményben.

A csütörtöki programmal kapcsolatos hír az is, hogy a változékony időjárásra való tekintettel a szervezők egy B-tervvel álltak elő. Amennyiben esősre váltana az időjárás, a Tűzoltótoronynál felállított színpadra tervezett rendezvényeket a Szakszervezetek Művelődési Házának előadótermében fogják megtartani.

"Bízunk benne, hogy nem lesz szükség a helyszínváltoztatásra, de ha az időjárás nem lesz velünk, a Nagyvárad Táncegyüttes Szerelemkert című táncjátékát és a 21.30-tól kezdődő Palya Bea koncertet is a Szakszervezetek Művelődési Házában leszünk kénytelenek megtartani" - nyilatkozta a Szatmár.ro-nak Stier Péter főszervező.

Nyerj a Szatmár.ro-val: Oszd meg a Szatmár.ro hírportál Partiumi Magyar Napokról szóló híreit a Facebook-on és megnyerheted a rendezvénnyel kapcsolatos ajándéktárgyak valamelyikét. A nyereményekről egy kicsit később tájékoztatunk, de addig is érdemes megosztani a cikkeinket, mert minden megosztás nyereményt érhet!

Kiemelt támogatók:

Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala, Nemzeti Együttműködési Alap, Bethlen Gábor Alap, Communitas Alapítvány

Aranyfokozatú támogatók:

Tarr Beton, Kreativ, Autonet-A24, Barta Ati, No Pardon Pub, Mindig Friss

Ezüstfokozatú támogatók:

Rosendahl, Farmacenter, CBA, Arnisol, Nord Star, Hotel Astoria, Pizzerie & Motel Al Capone, Ratioterm, Aquastar, Salvator, Edmeea Trans, Mark Manufaktur, Panatek, Hanna Konyhatechnika, Promocraft, Gerbog.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: