2008-07-18 17:33:29• hírek • Józsa János

Áram és víz nélkül Szatmáron

 Kereskényi Gábor és Albu Adrian alpolgármesterek péntek délelőtt Szatmárzsadányba látogattak.

Szatmárzsadányba tett látogatást péntek délelőtt Kereskényi Gábor és Albu Adrian alpolgármester, ahol a városhoz tartozó „lakónegyed” problémáit vették számba.

A Szatmárzsadányi látogatás során bejárták a település fontosabb pontjait, így Sarkozi Gheorghe megbízott társaságában megtekintették a művelődési házat, a felújításra váró futballpályát, az iskolát, valamint a romák által lakott településrészt is. A közelmúltban történt fejlesztésekkel kapcsolatban, Kereskényi Gábor elégedettségét fejezte ki: "Valóban sok minden történt Zsadányban az elmúlt négy évben, ha 1990-től 2004-ig szintén érdekelte volna a városvezetést ez a régió, már sokkal előrébb tartana."

Meglepődésének adott hangot viszont, a számos, elektromos áram és vezetékes ivóvíz nélkül élni kényszerülő család problémái kapcsán. „Nem számítottam arra, hogy 2008-ban egy városhoz tartozó településen él 400 lakos áram és vízellátás nélkül. Az ő problémáikra is megoldást kell találnunk, hisz olyan személyekről van szó, akik szeretnék és képesek is lennének e költségek fizetésére” – tette hozzá Kereskényi. 

A nap végén mindkét alpolgármester sikeresnek ítélte meg a látogatást és ígéretet tettek arra, hogy a jövőben még nagyobb figyelmet fordítanak majd Szatmárzsadányra. Így tervben van egy rendőrőrs és egy orvosi rendelő kialakítása, illetve megfelelő személyzettel való ellátása is. 

J.J.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: