2010-07-02 09:03:27• hírek • blikk.hu

Újabb színészcserék

Veszélybe kerültek a Jóban Rosszban színészei! A TV2-n futó sorozat producere nem tagadja: gyökeres átalakulások várhatók a sorozatban, ami jó pár színészt érint majd. Lesznek, akik mennek, és lesznek, akik jönnek a Csillagvirág klinikára.

Ahogy azt a Blikk korábban már megírta, az elmúlt közel két évben mennie kellett egyebek mellett Tallós Ritának, Szorcsik Viktóriának, Várdai Anikónak, Vándor Évának, Előd Álmosnak, Gregor Bernadettnek is.

Azt nem tudni, hogy most miért lesznek változások, de ezúttal Pongrácz Péter főorvos, Tamás atya, Betti és Fanni azok, akik félhetnek, ma este ugyanis az ő életük kerül veszélybe. Nem is akárhogyan, a Jóban Rosszban életében először kell 12-es karika helyett kitenni a 16-osat.

- 16-os karikával megy le a ma esti epizód, mert olyan kemény lesz a tartalma. Erőszak is várható, ami eddig ránk nem volt jellemző - mondta el Nagy Tamás, a sorozat producere, majd elárulta: komoly változások várhatók a szereplők terén.

- A ma este az előszele annak, hogy ősztől megint nagy és gyökeres átalakulások lesznek. Új szereplők érkeznek, ezért több régitől kell elköszönnünk. Neveket nem mondhatok, de annyit elárulok, hogy figyeljük a nézőket, hogy mely karaktereket kedvelik vagy éppen utálják. Nem az a fontos, hogy szeressék a szereplőket, hanem az, hogy valamit váltsanak ki bennük. Damu Roland karakterét például többnyire nem kedvelik.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: