2017-12-28 06:51:08• hírek • Blikk.hu

Válságban a házasság? Mi lesz Hosszú Katinkával és Tusuppal?

Az egész ország próbálja kitalálni, mi történt a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka és amerikai edző-férje, Shane Tusup kapcsolatával.

Körülbelül egy hónapja valami nagyon megváltozott kettejük kapcsolatában, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a külön töltött karácsonyuk. Az elmúlt hetekben több arra utaló jel is feltűnt a rajongóknak, amelyek arra engednek következtetni, nincs minden rendben a pár életében.
 

Utolsó közös fotójuk november 19-én került ki, Tusup ehhez azt írta, örökre barátok maradnak. Baján a férfi Katinka nevelőedzőjével üvöltözött, az úszónő már arra a versenyre sem kísérte el férjét. Az amerikai sem utazott el feleségével a dániai rövidpályás Eb-re, ilyen korábban még nem fordult elő velük, amióta együtt dolgoznak. Az edző rengeteg olyan idézetet osztott meg mostanában közösségi oldalán, amelyben arra utal, nagy hibát követett el, amit ki kell javítania.
 

Úgy tűnik tehát, mély válságban lehet a pár kapcsolata, de egyelőre csak találgatni lehet, hiszen ők semmi konkrétat nem nyilatkoztak a helyzetről – írja a Ripost.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: