2013-11-20 21:45:02• hírek • Blikk.hu

Válságban Tóth Gabi kapcsolata

Tóth Gabi és párja, Markó Róbert kapcsolata komoly válságba került. Az elmúlt napokban egyesek már azt is állították, hogy a pár már szakított is, és csak azért nem vallják be a nyilvánosság előtt, mert Gabi most azt szeretné, ha kizárólag az X-Faktor és mentorszerepe lenne előtérben vele kapcsolatban.

Ráadásul azért is lenne számukra szerencsétlen az időzítés, mert szerelmesen együtt táncolnak Gabi új, a Sors című dalhoz készült klipjében is, vagyis meglehetősen rosszul venné ki magát, hogy alig néhány héttel a videó megjelenése után máris szétmentek.

Gabi és Robi ugyan egyelőre nem kívánt reagálni a kapcsolatukról szóló vészjósló hírekre, ám egy forrás szerint az elsődleges probléma, hogy két erős, temperamentumos karakterről van szó, akik állandóan veszekednek, s így szinte folyamatosan pattanásig feszült köztük a hangulat.

- Nehezítik a dolgukat egyéb tényezők is. Az egyik, hogy Gabinak és Robinak alig van ideje egymásra. Gabit teljesen leköti az X-Faktorban való mentormunkája, ráadásul a táncosként dolgozó, eléggé heves vérmérsékletű pasija belül nehezen viseli azt is, hogy az énekesnőnek a nála alig egy-két évvel fiatalabb versenyzőivel nagyon szoros a viszonya. Igaz, az egészséges féltékenység még erősíthet is egy kapcsolatot, de Gabi sokszor rá is tesz még erre, szereti ugyanis a teátrális megoldásokat, azt, hogy látványosan ölelgeti, hozzásimul jóképű mentoráltjaihoz - mesélte a Tóth családdal közeli viszonyt ápoló informátorunk, aki szerint a família sem sok jövőt jósol ennek a kapcsolatnak. Ez a se veled, se nélküled viszony teljesen felőrli a köztudottan érzékeny lány lelkét, amely nem igazán tesz jót neki.

 

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: