2010-03-09 17:26:47• hírek • ma.hu

Válságban Ganxsta házassága

A pénz áll Ganxsta Zolee és kedvese, Mónika között.

A nagy törlesztőrészletek és az állandó munka miatt egyre nagyobb a feszültség a szókimondó zenész és párja között - állítja Ganxsta Zoliék egyik ismerőse.

Nemrég felröppent a pletyka: nem tart jó irányba Ganxsta Zolee és kedvese, Mónika házassága. Otthonuk megvásárlására ugyanis nagy hitelt vett fel a házaspár, és a pénzért való hajtás lassan családi életüket is tönkreteheti. Egy ismerősük szerint egyre többet vitatkoznak.

Zoli hétvégente is öt koncerten lép fel, mindent vállal, míg Mónika otthon van a kislányukkal. Nem véletlen, hogy még a kamerák előtt is voltak köztük beszólogatások - véli a Kiskegyednek nyilatkozó ismerős.

Zana Mónika a lapban elmondta, nem tagadhatják, hogy vannak tányércsapkodások, de annyira súlyosnak azért nem nevezné a helyzetet. Az adósságuk nem könnyíti meg a dolgokat, feszültté teszi őket, de ezzel más család is lehet így. Duplája lett a rezsiköltségük is, nem kis pénz az autórészlet és a telefonszámlák, ami Zoli esetében annyi, mint másnak egy havi bére. Zoli rengeteget dolgozik, nem sokat van otthon, de nem ugranak emiatt egymás torkának.

Sokszor inkább kislányukkal kapcsolatosan vagy olyan apróságokért vitáznak, hogy a Fradi vagy a Vasas jéghokimeccsére menjene-e ki. Egyébként ő tudta, mit vállal, amikor feleségül ment a zenészhez - vallotta be a Kiskegyedben Zolee kedvese.

A közelmúltban a szabadszájú rapper beszélt arról, hogy bizony manapság nem könnyű megélniük. A főzős műsorban való szereplést is pénz miatt vállalták el, amit korábban talán nem tett volna meg Ganxsta Zolee, hiszen mint mondja: ő a zenéhez ért és ebből is szeretne megélni.

Már ha lehet. Mert a sztár később kifejtette, zenélni Magyarországon szerinte csak hobbiból lehet. Nem jön be belőle elég pénz, valamiből pedig el kell tartani a családot is. Mindent elvállal, és amire igent mond, azt becsülettel végig is csinálja - vélekedett Zolee. A főzősműsorban egyébként feleségével nem saját otthonukban, hanem kölcsönlakásban látták vendégül asztaltársaikat.

A pénz kérdése úgy vetődött fel, hogy Mónika megkérdezte Nacsa Olivért, beengedi-e a kamerákat a majdani esküvőjére. Ő félreérthetetlen mozdulattal jelezte, hogy pénzért bármit.  Zolee nem egészen így gondolja, neki ugyanis a sajtót eszébe nem jutott volna beengedni az esküvőjére. Nem azért zenél, hogy ne azzal mutassa meg magát - de mostanában eleget tesz a felkéréseknek, ha különféle műsorokba hívják szerepelni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: