2014-04-24 00:00:20• hírek • Blikk.hu

Válságban Árpáék házassága

Tomán Szabina és Árpa Attila immáron nyolc éve tartó házassága körül valami nem egészen stimmel. A házaspár környezetéből ugyanis napok óta érkeznek a hírek, hogy nagy a baj, többen határozottan állítják, hogy hamarosan szétválnak útjaik!

- Még akkor is, ha Szabina tudta, hogy a média egyik legnagyobb fenegyerekéhez ment hozzá, egyszerűen besokallt. Ráadásul egyre sikeresebb a vállalkozása, már nem „csak" a modell Attila oldalán, hanem egy határozott, kemény üzletasszony. Megteremtette magát és a saját egzisztenciáját, függetlenként is tud létezni. Ez is közrejátszott abban, hogy azt mondja, eddig, és ne tovább - árulta el egy a modell-üzletasszony egy közeli ismerőse, aki szerint a pár egyszerűen alig tud időt tölteni egymással. Ez pedig nem segített abban, hogy megoldják a problémáikat.

A Blikk egy másik forrása arról beszélt, hogy az utóbbi időben a hétköznapokból elcsípett miniszabikat is barátokkal, esetleg külön-külön, vagy a kislányukkal kettesben szervezték meg. Árpa Attila, aki éppen kettesben nyaral kislányával, telefonon maga is megerősítette, hogy valóban kevés idejük van egymásra, az ő állítása szerint azonban minden rendben van a házasságával. Ahogy elmondta, igaz, hogy voltak mélypontok a kapcsolatukban, de most nincsenek semmilyen hullámvölgyben. Keveset találkoznak, hiszen Árpa épp az Argo 2 utómunkálataival van elfoglalva és mellette egy újabb mozit készít elő a Holtomiglan című könyvéből, ráadásul főleg este és éjjel, Szabina pedig napközben dolgozik. De állítása azért szerint próbálnak szakítani időt egymásra és ha sikerült, akkor azt mindenképp együtt töltik el.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: