2009-03-30 15:43:23• hírek • x

Válság idején is köttetnek jó üzletek

A gazdasági válság idején is lehet sikeres ingatlanüzletet kötni.

A tavalyi évben, azaz 2008 októberében köttetett meg Szatmárnémetiben az év legnagyobb ingatlan üzlete, mely két sikeres szatmári vállalkozás, a Gepeto kft. és a Wilocom kft. között jött létre. A tranzakció tárgyat a Lucian Blaga sugárút 89-91 számok alatti épület (székhely és raktár) és egy 27 ár területű telek képezte. A tranzakció értéke néhány százezer euró volt és az ARRA ingatlanügynökség közvetítésével jött létre.

A vásárló igényeiből kiindulva - aki egy olyan helyiséget szeretett volna ami megfelelő mind pozíció mind forgalom szempontjából - az ARRA ügynökség felkínálta a Lucian Blaga sugárúton található ingatlant, ami tökéletesen megfelelt a követelményeknek.

Kihasználva a Gepeto kft-vel való jó kapcsolatát, az ingatlan-tanácsadó úgy segédkezett a két fél közötti tárgyalás lebonyolításában, hogy a végén egy mindenki számára kiváló üzlet köttetett meg.

 

Az eladó jó üzletet kötött, a vásárló megkapta amit akart és az ingatlan-tanácsadó megkapta a tranzakcióra vonatkozó jutalékát. Az üzleti életben azt szokták mondani, hogy az a jó üzlet amiből mindenki nyer, ez a win-win elv. Ebben az esetben win-win-win-ről beszélhetünk, amivel újra bebizonyosodott, hogy mennyire fontos egy professzionális ingatlan-tanácsadó bevonása.

Íme mit mond erről Horatiu Tudorache, a Wilocom cég ügyvezetője:

"A Wilocom cég 1996-ban alapíttatott, majd családi vállalkozássá alakult  és azóta folyamatos fejlődésen megy keresztül. Két éve, azaz 2007-től tervezzük egy új székhely építését, de a magas telekárak miatt inkább már kész kereskedelmi egység felé irányultunk. A helyiség ugyében olyat kerestünk, ami eleget tenne a fejlesztési szükségleteinknek és a kliensek számára könnyen elérhető helyen legyen. Az ideális ajánlat - a volt Gepeto vállalat raktára - az ARRA ügynökség részéről érkezett és ezúttal szeretném megköszönni Aurel Racautanu úrnak a professzionalizmusát és az emberséget aminek ismerettségünk óta többször is bizonyságát tette. Az üzlet megközése óta sikerült modernizálnunk az új székhelyet és immár felkészülten fogadjuk a klienseinket és bedolgozóinkat, folyasmatosan megújuló, változatos ajánlatokkal:

- Pomparendszerek vízellátáshoz és csatornázáshoz

- Víztisztító és kezelő állomások létrehozásához

- Fűtő és klimatizáló berendezéseket

A Wilocom cég beszállítói és helyi képviselői a következő márkáknak:

  • WILO pompák

  • BERETTA-HOVAL-BIASI-TERMOFARC kazánok

  • DE ‘LONGHI radiátorok

  • BIANCHI csapok, bíztonsági szelepek,

  • HOVAL-DE'LONGHI légkondicionáló berendezések

A WILOCOM cég politikája - a kliensek igényeinek maximális kielégítése jó minőségű termékekkel, elfogadható áron, technikai-gazdasági tanácsadás és ugyanakkor a szerviz biztosítása.

Kiknek érdemes a WILOCOM-al üzleti kapcsolatba kerülni? a válasz egyszerű: vállalkozóknak, kis és közepes kivitelezési cégeknek és nem utolsó sorban magánszemélyeknek.

- Nem tudom, hogy ez volt-e a legnagyobb ingatlan üzlet 2008-ban Szatmárnémetiben, de azt biztosan elmondhatom, hogy nekünk szükséges és hasznos volt. Elmondhatom ,hogy egyelőre győztesen kerültünk ki a gazdasági válsággal folytatott harcból, azon kevés cégek közzül amelyeknek megvolt a bátorságuk a beruházásokhoz, fejlesztésekhez ebben a periódusban. Hogy meggyőzzük az elmondottakról, meghívunk minden kedves érdeklődőt a Szatmárnémeti székhelyünkre, a Lucian Blaga sugárút 89-91 szám alá, ahol megnézhetik bemutatótermünket és üzleti kapcsolatba kerülhetnek velünk.

Függetlenül a piaci feltételektől mindig létre fognak jönni sikeres ingatlanüzletek. Egy olyan időszak kezdődik amelyben a készpénzzel rendelkező kliensek nagyon hasznos és értékes ingatlan-tranzakciókat valósíthatnak meg. Egy olyan periódusban vagyunk amikor az ingatlan-tranzakciók megvalosítása attól függ, hogy képesek vagyunk-e egy megoldást találni olyan körülmények között, amikor valójában a bankok szinte nem is léteznek mint finanszírozó partnerek.

Mi a kulcsa egy ilyen tranzakciónak? Szakértői és hasznos tanácsok. A szakértő ingatlantanácsadók iránt egyre nagyobb a kereslet. A bizalom és professzionalizmus minden kliens esetében jó megoldásokhoz vezet.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: