2008-01-17 17:18:33• hírek • István Löchli

Az ASUS kiszínezte az Eee laptopját

 ASUS bemutatta az új Eee PC-t, mely biztosra vehető osztatlan sikert fog aratni.
A notebookon végzett műveletek nagy része mára már szinte kivétel nélkül az internethez kapcsolódik. Az emailek, hírek olvasása, a napi kommunikáció ismerőseinkkel vagy az online fájlmegosztás mind ide tartozik.

Az internet a napi számítógéphasználatunk fontos részévé vált mind a munka, mind a szórakozás terén. Az egyre növekvő igényhez, és növekvő számú, fiatal és idős internet-felhasználóhoz alkalmazkodva az ASUS bemutatta a forradalmi Eee PC-t, mely sosem látott mobilitást kínál az internetezéshez. A notebook a PC-k új generációja, mely arra törekszik, hogy a legszélesebb körű internet-alkalmazásokat kínálja felhasználóinak a három E alapján: Easy to learn, work, play – könnyű tanulás, munka és játék; Excellent Internet experience – kiváló internethasználat; és Excellent mobile computing experience – tökéletes mobilitás. Ezért kapta a termék az Eee PC nevet.

Könnyed tanulás, munka és játék
A könnyebb kezelhetőség érdekében az Eee PC két kezelőfelületet kínál a felhasználók számára: az easy módot és a full desktop módot, mellyel a tapasztalt és kezdő felhasználók egyaránt könnyedén használhatják a PC-t.

Kiváló internethasználat
A beépített WLAN segítségével útközben is elérhető és hozzáférhető lehet az internet. Az Eee PC-vel megoszthatjuk fotóinkat anélkül, hogy meg kellene várni, míg hazaérünk; vagy néhány kattintás után beszélgethetünk ismerőseinkkel; élvezhetjük az online szórakozás előnyeit, és az emailek segítségével még hatékonyabbak lehetünk a munkánkban!

Tökéletes mobilitás
A 7”-os Eee PC 701 mindössze 0,89 kg. Nagy flash tárolási kapacitásával és beépített webkamerájával valódi mobilitást és vezeték nélküli szabadságot kínál. A különleges, beépíttet flash-memóriára épülő SSD háttértár védi az Eee PC-n tárolt adatokat, így az – a hagyományos noteszgépekkel szemben – teljes mértékben ellenáll a rázkódásnak és gondtalan mobilitást kínál.

EeePC 701 műszaki adatok
Kijelző: 7"
Processzor és lapkakészlet: Intel mobil processzor és lapkakészlet
Operációs rendszer: Linux / Microsoft Windows XP kompatibilis
Kommunikáció: 10/100 Mbps Ethernet; 56 K modem
WLAN: WiFi 802.11b/g
Grafika: Intel UMA
Memória: 512 MB, DDR2 400 MHz
Tárolás: 4/8/16 GB flash memória
Webkamera: 300 000 pixeles kamera
Audio: nagyfelbontású audio kodek; beépített sztereo hangszóró; beépített mikrofon
Akkumulátor élettartam: 3 óra (4 cellás: 5200 mAh, 2S2P)
Méret és súly: 22,5 x 16,5 x 2,1–3,5 cm, 0,89 kg
{youtube}FEeLJltAHRE&feature{/youtube}
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: