2009-05-06 13:49:10• hírek • Szatmár.ro

Valóra váltják az álmait

Képzelje el, hogyan tenné felejthetetlenné élet egyik legjelentősebb eseményét. Ha mindez megvan forduljon egy szakértő céghez, és hagyja, hogy Ön helyett mások vesszenek el a részletekben.

Szinte nincs is olyan fiatal hölgy, aki nem képzeli el milyen lenne élet legfontosabb napja, amikor választottjával oltár elé áll. Ne képzelné bele magát a legszebb menyasszonyi ruhába, s ne ábrándozna egy idilli környezetről, ahol majd örök hűséget fogad. Önnek csupán a megfelelő férjjelöltről kell gondoskodnia, a többit bízza a Sweet Dreams Agency esküvőszervező cégre, amely segít abban, hogy minden fiatal pár számára felejthetetlen emlék legyen a házasságkötés napja.

A Sweet Dreams Agency esküvő-, és egyéb rendezvények (keresztelők, bankettek, fogadások) szervezésével 2004 óta foglalkozik. A cég egy-egy nagyobb esemény minden részletének szervezését felvállalja, a lufidíszítéstől, a székek és asztalok feldíszítésén át, a limuzinok, vagy egyéb luxusautók bérléséig az ügyfél igényei szerint mindent elintéz.

A színvilágot a megrendelő egy széles színskáláról választhatja ki, s a díszítőelemek is változatos kínálatban állnak a rendelkezésre. Az ügyfelek olyan szervezési tanácsokat is kaphatnak, amelyek hozzájárulnak az esemény kimagasló sikeréhez. Mindezek mellett profi fotósokkal dolgoznak, és kiváló minőségű videofelvételeket készítenek.

A Sweet Dreams Agency nem csupán Szatmárnémetiből, hanem az ország bármely pontjáról fogad felkéréseket, s szükség esetén akár külföldi rendezvények megszervezését is elvállalja.

Az érdeklődők bővebb információkat kaphatnak a 0768926541-es, 0744730851-es telefonszámon Flaviu Panaittól, illetve a 0752144081-es számon Oana Panaitól. Részletes tájékoztatás a sweetdreams@email.ro e-mail címen is kérhető.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: